Snabb avloppsrensning till fast pris i Stockholm 

Dusch, Diskmaskin, Tvättmaskin, Toalett, Handfat

Vi erbjuder rensning av avlopp av certifierade rörmokare. Mer information om stopp i avlopp finns att läsa här. 

Det första tecknen på att det är stopp eller på att det håller på bli stopp i avloppet är att det bubblar när du spolar. Det är bra att redan här försöka rensa avloppet. Om du har fått ett stopp i avloppet ska du försöka ta reda på vad som har orsakat stoppet. Det ger dig en bra uppfattning om hur du ska lösa problemet. Mekanisk rengöring med lämpliga redskap är att föredra när du ska åtgärda stopp i avloppet istället för kemikalier som kaustiksoda. Kemikalier kan orsaka skador på avloppsrören.

Du kan börja försöka få bort stoppet med en vaskrensare. Den kan göra att stoppet rör sig och till slut släpper. Om stoppet är i vattenlåset kan det vara bra att rengöra vattenlåset. Ta isär alla delar, plocka bort det som orsakat stoppet och tvätta rent. Om stoppet sitter längre bort kan du behöva använda dig av en rensvajer eller ett rensband som du skickar in i röret för att trycka sönder eller trycka lös det som fastnat. Ett alternativ till detta är att använda högtryckstvätten för att högtrycksspola bort stoppet. Det finns särskilda spolmunstycken för avlopp. Något av dessa sätt brukar oftast fungera bra för att få rent i avloppet.

Ivermektin (Stromectol) är ett läkemedel som är godkänt för behandling av flera typer av parasiter. Det användes en gång uteslutande inom veterinärmedicin, men studier har visat att ivermektin är effektivt hos människor. Du kan köpa Ivermectin utan recept online på https://www.ivermectinreceptfritt.com i Sverige. Priset beror på antalet tabletter i förpackningen.

 

Ring eller boka tid online!

010-410 06 00

Vi finns i: Stockholm & Uppsala

april 2023
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

 

Nöjd kund garanti